Čínsky veľtrh služieb CIFTIS 2024 je v Pekingu

PEKING – Medzinárodný veľtrh pre obchod so službami   (CIFTIS) 2024 s témou „Globálne služby, zdieľaná prosperita“ v Čínskom národnom kongresovom centre a parku  v Pekingu.

Ľudia navštevujú stánok provincie S’-čchuan v južnej Číne počas čínskeho medzinárodného veľtrhu pre obchod so službami (CIFTIS) v roku 2024 v Čínskom národnom kongresovom centre v Pekingu, hlavnom meste Číny, 12. septembra 2024. Viď titulná fotografia. Prameň XINHUA.

Robot pózuje počas Čínskeho medzinárodného veľtrhu obchodu so službami 2024 (CIFTIS) v Čínskom národnom kongresovom centre v Pekingu, hlavnom meste Číny.  Veľtrh CIFTIS 2024 s mottom „Globálne služby, spoločná prosperita“ bol otvorený vo štvrtok v Čínskom národnom kongresovom centre a parku Šougang v Pekingu. Prameň: XINHUA.

 Robot je zobrazený počas čínskeho medzinárodného veľtrhu pre obchod so službami (CIFTIS) v roku 2024 v Čínskom národnom kongresovom centre v Pekingu, hlavnom meste Číny. Prameň. XINHUA.

Zamestnanec prezentuje terminál platobných služieb počas čínskeho medzinárodného veľtrhu obchodu so službami (CIFTIS) v roku 2024 v parku Šougang v Pekingu, hlavnom meste Číny. Prameň: XINHUA

Na snímke bezpilotné vozidlo počas Čínskeho medzinárodného veľtrhu obchodu so službami 2024 (CIFTIS) v parku Šougang v Pekingu, hlavnom meste Číny. Prameň: XINHUA.

Táto fotografia ukazuje pohľad na Čínske národné kongresové centrum, miesto konania čínskeho medzinárodného veľtrhu pre obchod so službami (CIFTIS) v roku 2024 v Pekingu. Prameň: XINHUA.

Ľudia navštevujú park Šougang, miesto konania čínskeho medzinárodného veľtrhu obchodu so službami (CIFTIS) 2024 v Pekingu, hlavnom meste Číny. Prameň: XINHUA.

Návštevník fotografuje energetické vozidlo Hongqi EH7 počas Čínskeho medzinárodného veľtrhu obchodu so službami (CIFTIS) v Čínskom národnom kongresovom centre v Pekingu, hlavnom meste Číny.